Comments (1)

Kingitus kalamehele

Kingitused kalamehele on alati paras peamurdmine - mis on olemas, mida on vaja ja mis meeldiks? Estlant kinkekarp on aga universaalne ja eriline, mida poest ei leia. Lisaks saab ka tellida personaalse õnnesoovi, mis graveeritakse retrostiilis puitpakust kinkekarbi sisekaanele! 
Valikus on mitmeid soove, võimalik teha ka erilahendusi, näiteks 10 merikalandiga kinkekarp isadepäevaks. Kõige lihtsam on tellida juba kindel kinkekarp, tavavalikus on 3-ne, 6-ne ja 9-ne kinkekarp.  Kinkekarbid leiad siit: https://www.estlant.ee/e-pood/kinkekarbid

Karp valmistatakse vanast palkmaja seinapalgist, mis on väga muljetavaldav ja tõsine tükk käsitööd. Karbil on hingedega sulguv kaas ning kinnitus, et kaas sulgeda. Karbil on Estlandi logo ja karbi hinnas on ka graveering. Kõige enim müünud kingitus kalamehele on kuuene kinkekarp graveeringuga. Kingitus kalamehele sünnipäevaks on olnud kõige populaarsem graveeringuga "vanus on piisav, et lõpetada võrgutamine ja hakata lantima".

Iga kingituse puhul, kas sünnipäevaks või isadepäevaks, või ka koostööpartnerile tänutäheks, oleme leidnud kõikvõimalikke erilahendusi. Näiteks on tellitud ka 12-ne ja 24. landiga erikarpe. 

Ühe sellise kingitusega kalamehele läheb aega umbes 10 päeva. Oleme saanud ka kiiremini hakkama, kuid graveeringuid ja postipaki saabumise aega arvestades, tasuks natuke rohkem aega varuda kui paar päeva. 


Add a comment

Email again:
Comments (1)